Nu längtar vi efter sommaren!

Snart är det dags för sommar och semester igen och det innebär att det kommer att dyka upp allt möjligt kul att göra! Det som är skönast är att man kan dra runt lite med skäggstubb och badbyxor utan att behöva bry sig om hur man ser ut. Att käka grillat varje dag och att sitta på bryggan med en kall öl är inte heller helt fel, eller vad säger ni?

Om man är i sommarhuset så är det smart att ta med sig typ gymmatta, träningskläder och träningsskor samt några favoriter bland mindre träningsredskap. Detta för att man inte ska bli helt förslappad. Har man grejerna med sig så är det lättare att sätta igång. Är man istället på semester där man bor på hotell så kan man alltid använda gymmet där.

Träning och semester

Glöm inte träningen på semestern!

Visst är det härligt att bara ta det lugnt och vila upp sig under semestern, det vet vi också! Vad som däremot inte är så bra är att ta det där extra steget som gör att man bara slappar och sitter. Har man barn så har man ju ett träningspass om dagen bara genom att hålla koll på dem, så det är ju bra! Det finns massor av sätt att maxa semestern utan att bli helt förslappad, så tänk på att göra det så aktivt som möjligt!

För att förenkla för er kommer ett träningsrelaterat länktips, HÄR kan du hitta en bra gymmatta. Med en gymmatta har du inga ursäkter för att sätta igång med träningen var du än befinner dig. Pilates, plankan, situps, rygglyft, ja, you name it! Sen kan du såklart utöka med andra enkla redskap, men ett steg i taget nu!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *